.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍔 𝙃𝙖𝙣𝙙𝙘𝙧𝙖𝙛𝙩𝙚𝙙 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝘿𝙚𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩𝙨 @ 🌟 一·汉堡《👽食神大妈食西餐》.💁‍♀️ 图片展示美食为:Burger One Classic HKD 58Crispy Buttermilk Chicken Burger HKD 58Fish & Chips with Homemade Tartar HKD 48Lemon Pepper Chicken Wings HKD 38.👽 大妈觉得呢间汉堡包专门店真系店舖细细,但质素绝对比某连锁快餐仲好,性价比又高,好值得支持一下。最正就系佢嘅汉堡肉,系优质系手工汉堡,所以咬落系好弹牙架。.🍔 今次大妈拣左「手打嘅安格斯牛汉堡」同埋「脆炸乳酪鸡汉堡」!牛牛肉质当然系鲜嫩好味啦,话晒手打㖞。加埋自家制嘅蛋黄酱、生菜、番茄同埋芝士,好经典。鸡排就金黄酥脆,外脆内嫩,加上自家制嘅蜜糖芥末酱,味道酸甜。好满足。.🍟 而套餐配搭嘅薯条,唔系瘦猛猛嘅,系肥嘟嘟脆卜卜嘅。跟餐都有好大兜,仲有嘢饮,好抵食呢。.🐟 另外佢啲小食都好正,「炸鱼薯条」会配自家制塔塔酱,炸鱼手掌咁大块,外脆内嫩,
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
Burger One Classic HKD 58

Burger One Classic

Fries
Salad

🐟 另外佢啲小食都好正,「炸鱼薯条」会配自家制塔塔酱,炸鱼手掌咁大块,外脆内嫩,肉质鲜美,调味一流。都会配上大大兜薯条,超邪恶但好满足!最紧要系啲炸物全部唔会觉得好油腻。

🐔 忍唔住叫多一份「柠檬胡椒鸡翼」,超级多柠檬胡椒调味呀,好正!鸡翼炸得香脆,都系唔会觉得好油腻,好惹味呢!

Lemon Pepper Chicken Wings

😇 必须要支持呢啲有诚意经验,而又有质素嘅小店。大家如果有机会经过记得黎试下喔。

📍 荃湾西楼角路170-184号华都中心1楼41号舖
📲 +(852)4678-0771