2021-03-26
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍜 𝗗𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝗼𝘂𝘀 𝗠𝗶𝗫𝗶𝗮𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗚𝗿𝗲𝗮𝘁 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 @ 🌟 谭仔三哥米线 《👽食神大妈食好味米线》.💁♀️ 图片展示美食为:三哥水煮汤鸭血米线香烤素菜卷蜜桃乳酸.👽 要数香港特色标志性美食,大家一谂到就系三哥嘅米线呀!!!大妈有幸率先试左三哥嘅新口味,起3月16日开始隆重推出嘅「三哥水煮汤鸭血米线」🦆 简直系大妈最爱嘅口味!汤底非常浓,用三哥独特秘制水煮汤泡制!重点系鸭血完全无腥味,非常新鲜! 😚 再配以豆卜、腐皮、米线,呢个组合全部都吸满浓汤精华,令你每一啖都觉得非常惹味!辣度由五小辣起跳,绝对醒神!更重要系脂肪含量低又补血,绝对系女神恩物!🥰.💁♀️ 食嘅时候热辣辣?!唔怕,仲有起3月30日推出嘅「香烤素菜卷」同「蜜桃乳酸」帮你平衡下!记得呀,系期间限定架,一定要一推出就即刻去试呀!🤩.🥬 香烤素菜卷系完全唔会咬落一泡油咁样,调味非常恰到好处,又香口又唔会觉得油腻!配上麻辣凉拌汁,够特别、有风味!🍑 蜜桃乳酸就更加唔洗讲,酸中带甜,加大大旧真·蜜桃,完全无人造甜味甜到确喉嘅古怪感,反而系好清新,配辣辣米线简直系
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食为:
三哥水煮汤鸭血米线
香烤素菜卷
蜜桃乳酸
🍑 蜜桃乳酸就更加唔洗讲,酸中带甜,加大大旧真·蜜桃,完全无人造甜味甜到确喉嘅古怪感,反而系好清新,配辣辣米线简直系完美组合!
🌤 春天湿气重,特别适合食三哥呢几款新出品开下胃,大家记得尽快去试下啦!!!😋
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️