‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥞 Ȓ̈ȗ̈b̑̈y̑̈’̑̈s̑̈ P̑̈ȃ̈n̑̈c̑̈ȃ̈k̑̈ĕ̈s̆̈ HKD88 @ 🌟 Ruby Tuesday Bar and Grill《👽食神大妈食甜品》.👽 大妈真系觉得呢个应该系暂时为止试过嘅大型连锁西餐厅入面最难食嘅甜品!如非必要真系千祈唔好嗌呢个 😰 用得咁strong嘅字眼,因为真系对得住良心评论佢真系太离谱差呀!😤.话说睇完戏又唔够时间再食饭,就拣个地方食甜品。次次都食tallcake,今次就试下从来未试过嘅呢款,点知。。。😫.🥞 佢声称系 fluffy pancakes,唔fluffy唔紧要我都唔会太高要求啦对呢类连锁大众化餐厅,但结果佢真系硬过隔夜雪柜拎出嚟嘅汉堡包皮!😒 然后话配以 blackberry coulis,呃 😫 系完全唔觉得系黑莓味,净系觉得系一pat超酸但系又好似咳药水咁嘅甜嘅酱。🥴 总之,几唔想浪费食物都好,真系品质差到最后大半碟 👋。呀!有一样耶系正常嘅!就系个云尼拿雪糕,真系云尼拿味架 🤣.无谓做坏自己品牌,不如改餐牌或者真系做好少少QC控制一下出品了呢。😞 不过当然,我唔知系咪我唔好彩当晚厨师跑马输左所以得我呢碟煮成咁

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
无谓做坏自己品牌,不如改餐牌或者真系做好少少QC控制一下出品了呢。😞 不过当然,我唔知系咪我唔好彩当晚厨师跑马输左所以得我呢碟煮成咁啦。🤷‍♀️🥺

Ruby’s  Pancakes

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️