2021-10-24
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🐔 𝑺𝒂𝒍𝒕 & 𝑷𝒆𝒑𝒑𝒆𝒓 𝑪𝒓𝒊𝒔𝒑𝒚 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 @ 🌟 KFC 《👽 食神大妈食椒盐鸡》.👽 大妈今次要同大家介绍KFC全新出品:椒椒椒盐鸡!🐔 作为香港人最爱嘅港式经典风味,KFC嘅出品件件皮脆肉嫩唔在讲,外层仲要充满惹味嘅椒盐,黑胡椒、白胡椒、辣椒交汇而成,又咸又香,多重味蕾震撼!天呀,太好味了吧 🤤.😚 今次呢份「O2椒盐鸡丰盛套餐」绝对系满足晒大妈所以愿望!两件新口味椒盐鸡,加一件经典家乡鸡,仲有菜丝沙律、葡挞同餐饮,满满满足呀!😌.🌞 食咁惹味嘅美食,就当然要记得加 HKD 6 将餐饮升级转「柠檬利宾纳」啦!有原片柠檬架!绝对系超级透心凉嘅开胃精选呀!😍.😋 唔够喉?记得加 HKD 10 加两件「椒盐鸡翼」🐔,鸡翼永远都会有佢嘅独特性,食几多件其他部位都总需要搭多两件鸡翼先够喉!巴辣香鸡翼再加上椒盐滋味!超过瘾超好味!🤩.🌟 供应期有限,想试嘅朋友仔千祈唔好错过快啲去试吓啦!😋.📱 记得一定要用KFC嘅官方APP点餐,可以悭好多时间,又方便,尽快去试下新出品呀 🤗.☎️ +(852)218-0000
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🌟 供应期有限,想试嘅朋友仔千祈唔好错过快啲去试吓啦!😋
☎️ +(852)218-00000
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️