2024-09-03
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌞 德国菜都有半自助餐选择 @ 🌟 帝乐 - 德国餐厅 🌟.💁♀️ 图片展示美食:脆皮烧猪肘配酸椰菜及炸薯角 HKD 488鲜奶咖啡 + HKD 10朱古力咖啡 + HKD 10.👀 每次想食德国嘢,都会谂起呢度,满满德国风情嘅装修摆设,超有特色。最正系每逢周末仲有半自助餐供应,决定黎试下!.😋 一个价钱已经包晒沙律吧、热盆、同甜品,可以去自助区任拣。有不同嘅海鲜啦、汤啦、沙律、冻肉盘、热盘、德式烤薄饼同多款甜品,任食唔嬲!.🥘 如果叫主菜,仲会包埋自助区嘅所有美食,好正!拣左最经典嘅「脆皮烧猪肘」可以一齐分享。即叫即煮,够晒热辣辣,店员仲会帮忙切开。配上酸椰菜同炸薯角,好丰富!.🍹 仲可以优惠价加配好味咖啡,餐后叹住享用,够浓郁,充满奶香,悠闲地享受午后时光。.😋 呢度位置方便,坐得舒服,仲要好多美食选择,有机会记得黎食BRUNCH呀!.📍 铜锣湾京士顿街8号Fashion Walk新豪大厦地下A及C号舖.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🌞 德国菜都有半自助餐选择 @ 🌟 帝乐 - 德国餐厅 🌟