2017-12-29 289 浏览
过去的星期五一行五人去到大埔牛阵打边炉天气冻冻地,最岩打边炉😛门口等位时已经俾佢个冬日恋窝吸引到 于是入座后一于试试佢,叫左个冬恋美窝套餐❤️有日本鹿儿岛直送和牛澳洲长期谷饲牛肉,猪柳肉,猪肋肉, 鲜嫩鸡肉配埋「手作鸡滑」,油扬葱卷,美肌蔬菜盘 (无限添加)仲有就紧系任食啦。基本既菜都有,仲有就系出边小有既羽衣甘蓝,各类既丸 ~~最正系所有野都有风口冻柜吹住 keep 住新鲜‼️有位哥哥成晚系到切牛 新鲜有保证😝讲返啲美人和牛 绝对上品 入口好似绵花糖咁软一下化左 味道浓郁 用呢个无味精鸡汤窝黎搭配简直天衣无缝大葱要时间俾佢吸收下汤头 虽然称为鸡浓汤但味道清淡鸡味十足加咪日本大葱既清新 一流而手上作鸡滑味道可口 同出面食鸡煲既鸡比 明显滑好多😍不得不提皇帝菜 本身独特香味经过无味精既鸡浓汤浸透😍绝配最后仲有水玄信饼其实系咪饼黎😂不过又好食㖞 加左糖桨 又唔太甜 岩我口味 喜欢甜既可以落多啲糖差啲唔记得食之前可以食薯条 黄金热辣辣心机出品唔系冻架 好好食总括黎讲真系抵食 食物环境真系超出价钱最后食埋haagen daz雪糕 任食所以食左劲多👉🏼顺带一提 我地食食下舖头有event 开头都唔知
过去的星期五一行五人去到大埔牛阵打边炉
天气冻冻地,最岩打边炉😛

有日本鹿儿岛直送和牛
澳洲长期谷饲牛肉,猪柳肉,猪肋肉,

有位哥哥成晚系到切牛 新鲜有保证😝

差啲唔记得食之前可以食薯条 黄金热辣辣心机出品
唔系冻架 好好食

总括黎讲真系抵食 食物环境真系超出价钱
最后食埋haagen daz雪糕 任食所以食左劲多

👉🏼顺带一提 我地食食下舖头有event 开头都唔知咩事 后来竟然见到男神莫竣名送餐❤️❤️❤️劲好彩!! 仲见到佢同d客人玩game 成个场劲好气氛 好满足啊😍
  • 冬恋美锅