2015-12-23
.............Christmas Buffet.............提早食#圣诞大餐 先系聪明的消费者吧我一个人食左25+ round都有行到脚攰但真心多野食阿吾po晒所有相啦 只介绍我觉得要推介的.............推介:Eggs Benedict(5分满分).............其实好中意食#allday#breakfast 同#brunch但每次都会系#toast 同 #bennyegg 中简左多士因为硬系觉得#benny#egg 好细吾够饱#班尼迪克蛋#EggsBenedict :蛋整得非常好 岩岩一切就爆酱哗左出声可惜冻了#荷兰#酱汁 味道比蛋汁琴过晒蛋味劲浓阿.............推介:Eggs Benedict(5分满分).............其实好中意食#allday#breakfast 同#brunch但每次都会系#toast 同 #bennyegg 中简左多士因为硬系觉得#benny#egg 好细吾够饱#班尼迪克蛋#EggsBenedict :可选#菠菜 同#芝士火腿 2种都食左.............推介:芝士火腿意大利包(5分
Christmas Buffet
提早食#圣诞大餐 先系聪明的消费者吧
我一个人食左25+ round都有行到脚攰
但真心多野食阿
吾po晒所有相啦 只介绍我觉得要推介的
.............
推介:Eggs Benedict(5分满分)
#班尼迪克蛋#EggsBenedict :
蛋整得非常好 岩岩一切就爆酱哗左出声
可惜冻了#荷兰#酱汁 味道比蛋汁琴过晒蛋味劲浓阿
.............
推介:Eggs Benedict(5分满分)
#班尼迪克蛋#EggsBenedict :
可选#菠菜 同#芝士火腿 2种都食左
.............
推介:芝士火腿意大利包(5分满分)
#意大利#三文治 = 也叫#意式三文治
我一向爱包 所以去#buffet 我都一定会食
成日觉得#panino 好细份吾饱 去自助餐食就岩啦
#意大利三文治 :
可选#ham and #cheese or #baconchesse
2种都有食 好好味 有小溶芝士 可惜冻了
.............
HäagenDazs窝夫三文治 (5分满分)
发挥你既小宇宙 小创意
一早决定饱到喊都要食番5-6轮#甜品
估吾到#雪糕 系#哈根达斯
#icecream#wafflesandwiches
#雪糕窝夫三文治
#HäagenDazs :有#咖啡#原味#士多啤梨#朱古力
#waffle :讲真 #窝夫 系好香但麻麻地因为吾系饱到型 所以我安哥左3次但buffet太饱肚型既话有人可能食吾落
.............
HäagenDazs曲奇三文治 (5分满分)
发挥你既小宇宙 小创意
一早决定饱到喊都要食番5-6轮#甜品