2018-07-07
食肉兽不能错过的高质烧肉💓日式烧肉放题真系唔可以抗拒啊😍熊本烧肉又有靓牛肉又有靓海鲜仲有刺身任食 等我逐一介绍😛呢度点单用iPad 非常悭纸又环保环保小先锋俾个like你👍🏻用电子方法落单 完全冇出现漏单嘅情况值得一赞加$60就有得任饮啤酒 又有hoegaarden 又有stella 又有生啤 一边烧肉一边啤啤佢🍻想再高级啲加$28就有得任食和牛啦😍‼️我当然唔执输 不停升级再升级🤭海鲜拼盘就有大虾 鲍鱼 带子 象拔蚌 仲有生蚝添 侍应哥哥好好 叫我地先烧左啲海鲜食 之后呢可以慢慢烧肉啦枱面上亦都有教每一款海鲜 需要烧几耐确保啲海鲜烧得啱啱好 海鲜拼盘里边每一款海鲜都非常支持年二我最喜欢嘅就系烧生蚝同埋大虾👍🏻等紧啲海鲜熟嘅时候 亦都order左刺身同埋一啲小食呢度嘅刺身款式都算多 最喜欢油甘鱼 非常肥美 带子都唔错呀👍🏻小二 先来一碟和牛‼️和牛 嘅油脂分布都几平均 轻轻烧一烧 礼成🤗我觉得加$28食呢一个质素嘅和牛已经物超所值👍🏻烧牛肉类型都有好多选择 我每样都叫咗少少嚟试吓🤨其中最喜欢嘅系秘制牛五花同盐烧厚切牛舌 我不停encore烧豚肉方面呢 我好喜欢辣度十足嘅地狱豚肉 佢系猪颈肉
日式烧肉放题真系唔可以抗拒啊😍
和牛 嘅油脂分布都几平均 轻轻烧一烧 礼成🤗
我觉得加$28食呢一个质素嘅和牛已经物超所值👍🏻
烧牛肉类型都有好多选择 我每样都叫咗少少嚟试吓🤨
其中最喜欢嘅系秘制牛五花同盐烧厚切牛舌 我不停encore
烧豚肉方面呢 我好喜欢辣度十足嘅地狱豚肉 佢系猪颈肉 腌得非常香口👍🏻
明太子鸡翼 酿左好多明太子!明太子粉丝记得bookmark‼️
蔬菜类呢就嗌左番薯仔 烧杂菌同埋唔可以缺少嘅烧菠萝😛
最后最后我同朋友都不停落order叫棉花糖😂😂