餐厅: 德國餐廳 (寶怡花園)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-05-28 84 浏览
徳国餐厅大家都应该会熟悉,重要如果你中意食徳国咸猪手应该冇可能未去过,我都好耐冇食,今日突然好想食所以同朋友去左建新到食,之前唔系哩到,依家搬左黎,轻铁落车都几方便行5至10分钟就到,商场既地铺。里面环境不错,好舒适,都好有德国风格既装修。除左环境服务都唔错,店主好nice,会成日留意客人需要,岩岩好见到一枱可能就系德国人店主同佢地有讲有笑又帮佢地影相好亲切 啲野都好整齐同干净之后我地叫左2杯野饮,分别系蜂蜜绿茶同雪梨蜂蜜,杯都系冻冰冰,所以唔洗落好多冰都好好饮,配芝士奶盖既茶真系无得顶!然后我地每人叫左一样主菜,必食德国咸猪手、美式烧排骨猪手炸到超热超脆口!好香,感觉好似烧肉嘅皮,但味道当然唔同,带少少烟熏味同焦脆,肉好软淋,咸香味一流!佢有on side German mustard,睇你中唔中意食果只味,可点可唔点,我自己觉得有少少似wasabi既辣。仲有薯蓉同埋配菜,啖啖肉咁样食真系好满足。———————我系分隔线————————之后就到美式烧,好大份有成差唔多10枝骨重有啲薯条系下面。哩个排骨啲肉好嫩,水准几好,腌料都好香,烧到岩岩好,唔会overcook,一啲都唔似出面有几
里面环境不错,好舒适,都好有德国风格既装修。
店主同佢地有讲有笑又帮佢地影相好亲切
啲野都好整齐同干净
然后我地每人叫左一样主菜,必食德国咸猪手
、美式烧排骨
德国咸猪手
———————我系分隔线————————
美式烧排骨

之后就到美式烧,好大份有成差唔多10枝骨
重有啲薯条系下面。哩个排骨啲肉好嫩,水准几好,腌料都好香,烧到岩岩好,唔会overcook,一啲都唔似出面有几间大店都整到好柴。
而且肥瘦都好均匀,中意食Pork ribs都可以叫黎食,但一个人未必食到咁多野,Share比较好!
我地2个人食咁多野真系好饱好饱,所以都叫唔到咁多其他野食,最好就一班friend黎食叫几样野share!系到坐下倾下计不错之选。
德国咸猪手
美式烧排骨