2021-04-17 207 浏览
今日下午约咗朋友食个Lunch! 难得今日无带我仔岀黎,终于可以去食我最爱之一的韩烧🥩 其实我无拣定食边间,谂住系韩国街实有间啱心水😋 经过喜来稀肉想起呢间夜晚爆多人,lunch无乜人,就决定食呢间,睇下系咪真系咁好食🍴一入到去就有人立即招呼,好快速摆好位,前菜、水、纸巾都摆好👍🏻 第一次食呢间,唔知叫咩好,所以叫返韩国必食的稳阵,我觉得😂 由于我地好肚饿,都叫咗好多食物,贵州五花腩🥩、 牛护心肉(店员推荐)、海鲜拉面🍜、雪浓汤、人参鸡汤🍲 再黎多杯可乐、梨汁。总共叫咗5样食物😋总括黎讲整体都不错,系牛肉韧咗啲,下次食牛,我谂都系去返日式可能会正啲🥰 其他食物都挺好食👍🏻 服务态度好好,虽然系后生仔女,但有问必答,起码好好态度,亦会间中过黎睇睇客人要有咩需要,不错!👏🏻我地两个人lunch食咗$8xx,午餐算挺贵!但我地叫咗都几多嘢食,佢地有set lunch就会平啲。

海鲜拉面
人参鸡汤