2021-04-28 164 浏览
呢间黄店burger都bookmark咗好耐,见好多人都话好高质,今次终于去咗试😍💛!我哋去嘅系大角咀分店,喺奥运站/巴士站落车后行一阵先到,就系喺劲多餐厅嘅美食街入面~小店地方唔大,都算有几多款burger可以拣,食物质素真系唔错🤤,全部嘢都系即整热辣辣上枱,推荐!.▪️至尊汉堡 $95▪️劲过巨无霸嘅汉堡😱😂,真系要分开两层食先得🤣,最面个层先食烟肉、蛋、芝士同牛,简直系食肉兽嘅最爱😂!蛋好出色,唔会干争争,啲蛋汁流落芝士同牛到,超级邪恶😍!而底个层感觉又唔同,芝士同牛嘅面有菇同炒洋葱,再夹埋生菜同蕃茄又系另一种食法咁,好fresh🤤 成个食完真系超饱超满足,大食嘅你要试吓!▪️和牛汉堡 $82▪️选用咗草饲120日嘅和牛,当然会比至尊汉堡𠮶块牛高级啲,食落都会juicy啲、更香牛味😍,再加上炸洋葱丝、翡翠苗、芝士同芝麻酱,呢个配搭都几新鲜!▪️吉列黄金炸虾 $38/5只▪️炸虾都几大只,炸得超脆😋 仲要冻咗少少食都依然好好食!▪️蕃薯条 跟餐▪️汉堡+$33可以转套餐,有蕃薯条同汽水。蕃薯条份量都几多,我哋两个人share食先啱啱好食晒!幼幼哋嘅蕃薯条新鲜炸好,热辣辣正呀!

▪️至尊汉堡 $95▪️

▪️和牛汉堡 $82▪️

▪️吉列黄金炸虾 $38/5只▪️
炸虾都几大只,炸得超脆😋 仲要冻咗少少食都依然好好食!

▪️蕃薯条 跟餐▪️
  • 至尊汉堡