2018-10-06 227 浏览
去兰桂坊饮野之前想食个饭先?Westwood cravery系唔错既选择!呢度最出名系USDA prime rib ,好tender,边边位有少少肥岩晒我,唔好见佢咁粉红,但口质真系好好,呢个份量够4个人食!啲side dish都系重点,Creamed Corn、 Creamed Spinach with Bacon同 Sautéed Mixed Mushroom 都系必叫,基本上就咁食都系停唔到口。 仲有终于俾我食到Canadian Sea Urchin Spaghetti,因为餐厅宁愿唔供应,都一定要等到你海胆靓先会供应呢个意粉,意粉汁酱好creamy,除左铺上面既海胆,啲汁都有浓浓既海胆味,海胆控必叫!总括而言,兰桂坊西餐黎讲呢间质素都几唔错,食肉兽真系要试下!