2017-11-27 629 浏览
食肉兽朋友严选推介,未食已经知会系好恐怖。一拖再拖,伊贺之会始终要来可能我地好早来到,店内顾客唔算多,但过左一阵已经有8成满,强烈建议打电话黎book 台或者早少少来walkin.店内以卡位居多,坐得几舒服,私隐度高,而且每个炉上面都有抽气,油烟好快吸走。枱面上有寿司酱油,烧汁, 盐同埋七味粉佢调味用。点餐用iPad, 非常high tech一落单等一阵就黎到,有效率之余够晒环保。大树先生感谢你海胆刺身船4位以上送既海胆刺身船,非常夸张,卖相又靓,影相厄like 一流。有2客非常肥美既海胆。 海胆好鲜好滑,好肥美一d 都唔腥,如果配有紫菜卷住食更加好除左海胆之外,其他刺身都可以无限encore, 毕竟海胆来价贵,任食放题食到海胆,而且好味,已经系好大惊喜!其他刺身有玉子,荣海螺,三文鱼,甜虾,蟹棒, 带子等。 全部都好新鲜,而且大大件,永无漏单。好钟意佢地个三文鱼,有几次都比腩位我地,肥美到不得了!超正! 系烧紧其他食物既同时,我地全部人都会食刺身/熟食,把口可以话系无停过食肉兽出场肉食有牛,鸡,猪,海鲜拣。 因为我唔食牛,我主打猪,鸡同海鲜比利时亚橡果一口猪味道甜甜地,肉质淋,易入

枱面上有寿司酱油,烧汁, 盐同埋七味粉佢调味用。

点餐用iPad, 非常high tech
一落单等一阵就黎到,有效率之余够晒环保。大树先生感谢你

海胆刺身

食肉兽出场
比利时亚橡果一口猪

味道甜甜地,肉质淋,易入口
比利时五花腩肉

其实烧完唔会太肥,而且非常香口,对唔食牛既我黎讲系一大喜讯。 强势推介。
薄切里肌件

无五花腩肉甘肥,瘦肉居多
辛口海鲜酱猪颈肉

猪颈肉真系唔会有得输。烧完非常爽脆,虽然系辛口海鲜酱,但唔会太辣,无需担心
鸡翼

细心地斩开一半,容易烧之余亦都容易食。

我觉得个炉一定要够大火,烧出黎先至会外脆干身,但又锁住肉汁。 坊间好多放题既炉唔够热,烧到油林林,再好既食材都浪费晒!伊贺呢度个炉够晒大火,甘先可以烧出靓肉!

玉子馒鱼烧

来到时我地都唔知系乜东东
烧烧下先知原来系玉子馒鱼烧

估唔到可以烧到d 玉子甘滑,加埋鳗鱼真系好夹!三爬两拨就食埋再encore, 我谂我地每人食左起码3个

虎虾

贵野。 上网见到人排到成个炉烧真系好想试,但知道必定食唔晒所以放弃左
. 虎虾肉质爽口,应该系新鲜先唔会d 肉梅晒。估唔到可以任烧,就算我地无排满个炉,我地都烧左10 几只。 要知道烧紧既时候已经好香,烧完加少少烧汁,超正!

其实选择真系好多,仲有青口,鲭鱼,香肠等,金菇,粟米等等。平时麻麻地青口,因为怕腥,但呢度无,而且无沙。

熟食
我地order 左好多熟食!
炸鲜奶

超好食!外面方包包住入面既甜鲜奶。 外面炸到好脆好香口,鲜奶入面暖暖地。味道唔会太甜,系朋友既至爱,encore 左几次!
多春鱼

无谂过会甘juicy, 虽然炸但一d 都唔干身!
天妇罗虾

大大只,外面香口入面爽脆!

iPad 有个section 可以order 酱料, on request, 你要乜就order 乜,唔使浪费!
有得order 柠檬角, 烧汁, 蒜蓉,天妇罗汁等等。

最后仲有雪糕,但我真系饱到顶唔顺自己放弃扯白旗。 平日黎唔使300 蚊,真系抵到烂!
  • 多春鱼
  • 炸鲜奶