2019-07-25 198 浏览
又偷偷地同老公去拍拖,梗系拣啲带住米猪食唔到嘅野啦~ 近近地,就落铜锣湾食个和牛放题啦🤩睇见门口张poster都兴奋呀!!!!好快就埋位~ 用平版电脑落单,唔驶掀纸仔掀到厌世👍🏻坐低一阵,就上咗海鲜拼盘,同埋我最期待嘅和牛喇~海鲜拼盘有鲍鱼,扇贝,青口,大虾同我最爱嘅甲罗烧扇贝同鲍鱼仲预先帮你搽咗牛油,唔怕烧到干真真~和牛有7款,而且仲可以无限添加~🤩有3款A4, 4款A5,另外仲有一口和牛~ A4嘅牛肩胛油香得嚟牛味易好浓,我encore咗几次啊~ 钟意食油花嘅,我绝对推荐你食牛三角~ A5更加唔驶讲啦~ 虽然未讲得上入口即溶,但的确比平时响连锁餐厅食𠮶啲高几班,肉味非常浓郁个人推介A5和牛薄裙肉,同埋A5和牛贝身肉,呢2种响出面都小见啲,薄裙肉软淋,贝身肉就烟靭啲~除咗日常烧肉酱汁外,尚鲜另外提供咗即磨岩盐同黑椒比大家选择, 我就拣咗烧完拧几粒岩盐上去, 保留肉质原味~店员好细心, 教我地点烧d海鲜, 鲍鱼响佢地悉心指导下烧到啱啱好~~  仲有我最爱ge甲罗烧~~ 好好味呀~~ 差D点咗碗白饭嚟捞ga na~!!舖满个炉最开心~! 一路烧闻住牛gee香味~~ 真系好正~~ 除咗烧肉

睇见门口张poster都兴奋呀!!!!
好快就埋位~ 用平版电脑落单,唔驶掀纸仔掀到厌世👍🏻

坐低一阵,就上咗海鲜拼盘,同埋我最期待嘅和牛喇~
海鲜拼盘有鲍鱼,扇贝,青口,大虾同我最爱嘅甲罗烧
扇贝同鲍鱼仲预先帮你搽咗牛油,唔怕烧到干真真~

和牛有7款,而且仲可以无限添加~🤩
有3款A4, 4款A5,另外仲有一口和牛~
A4嘅牛肩胛油香得嚟牛味易好浓,我encore咗几次啊~
钟意食油花嘅,我绝对推荐你食牛三角~

好好味呀~~ 差D点咗碗白饭嚟捞ga na~!!

除咗烧肉, 仲有寿司刺身ga~~ 质素都唔错ga~
今次D贝类好多都好厚肉~~ 好鲜甜~
另外再叫咗几round肉~ 今次嚟ge系牛舌同胸腹肉, 都一样咁好味啊~~

当然唔小得炸物啦~~ 不过食完几round烧肉已经觉得好热气, 就冇叫好多了~~

不过热气唔紧要~~ 无限量添饮ga~~ 除咗啤酒汽水外, 仲有菊花茶同蔗汁呀~!!
同埋无限movenpick雪糕~~ 不过呢个要向店员order, 部平板冇得叫ga
  • A5鹿儿岛和牛薄裙肉