2021-07-10 240 浏览
KFC X 美禄限定恐龙乐园🐲系列D3号餐< 可可球美禄松饼套餐 > 成份餐有D咩?👇🏽👇🏽1️⃣可可球美禄松饼佢同我认知出面食既松饼好唔同🥴 。佢系可以练牙力既 。同埋唔知系咪我好好彩啦 😑 佢 D 肿瘤得两粒咁多💣💣(讲紧上面一粒粒果D) 。味道黎讲佢绝对唔系冇味既 。个糖都落得几多既 。2️⃣薯蓉🥔同平时食其他餐一样 。3️⃣白汁鸡皇饭 / 🌶️辣汁磨菇饭🍄我落单既时候冇讲要咩饭😪。佢是但汁左个比我 。但当我发现既时候已经食左一半😂🤣😹4️⃣家乡鸡🐔x2 / 香辣脆鸡🦃x2 / 狂惹香烧鸡🐓x2佢有得拣两款唔同既 , 我要左一只家香鸡同一只香辣脆鸡 。D 鸡唔干既 。都ok既5️⃣汽水咁佢系惠顾任何套餐或桶餐需要 + $9 升级享用经典饮品美禄恐龙 。咁我加左啦 。咪姐系正常出面饮果 D 美禄 🙄 贵 D 之吗 。🤥有咩分别 。总结啦 。咁成份餐五十几蚊既 💸 。系饱肚既 。但会唔会再食呢 。No la 。我食番茶餐厅算 。推广期到 6️⃣ 月 3️⃣0️⃣ 日 。🍪🍫可可球美禄松饼系全日供应既 。

成份餐有D咩?👇🏽👇🏽
1️⃣可可球美禄松饼
2️⃣薯蓉🥔
同平时食其他餐一样 。
3️⃣白汁鸡皇饭 / 🌶️辣汁磨菇饭🍄
5️⃣汽水