2016-04-20
今日平日,刚喺邮局寄完野就行左一个字黎到边边位嘅华嫂食早餐,想食好耐架喇,食咩都念定,系怕大排长龙jei. 大概10点唔使排队仲2个人坐张小圆枱,我地嗌左2樽雪柜嘅胶樽华嫂奶茶 甜度适中,茶味亦香浓,摊左一阵先饮都咁香浓好味,饮到底见到好细点嘅茶叶认真真材实料!招牌蛋沙律多士 好快就送上li份三文治,面包全部烘底之余蛋沙律搽到去边,唔系咬头啖有料之后就无~中间夹了新鲜蕃茄切片同埋菜,应该有索好多余嘅水,加上两边都有蛋沙律同烘底,就算其余两件系我地食完面至食都唔会影响到口感!猪扒鸡翼蕃茄汤通粉 蕃茄汤好浓每粒通粉都入哂蕃味!猪扒都好tender!鸡翼肉眼筋煎蛋冬荫公米粉 鸡翼腌得好入味但无过龙,大大只食到啖啖肉的,肉眼筋好似一块扒切成一条条一咬就食到们滋味,我只煎蛋系流心嘅,蛋黄浆捞埋冬荫公汤好夹好正,而冬荫公汤底虽然不是太辣, 整体成碗面都做得好有心机唔系是但将材料放落碗的食食下出面开始多人要等,但系佢地都无chur到d食客走,同埋咁忙都坚持到认真制作食物,li点我系欣赏的
招牌蛋沙律多士
猪扒鸡翼蕃茄汤通粉
蕃茄汤好浓每粒通粉都入哂蕃味!猪扒都好tender!
鸡翼肉眼筋煎蛋冬荫公米粉