2015-09-01 104 浏览
又系起SUGAR APP换番黎既甜品放工过来, 地点还就脚, 6点几都唔系太多人, 只得3位客人其实事前我唔知雪榚入面会有咩馅料只知是雪榚一入到去show电话比店员, 佢地态度都ok, 唔会系因为唔比cash就黑面等雪榚口味有绿茶, 芋头, 红头, 豆腐, 朱古力等我试了香芋同豆膺, 因为唔想要咁甜, 所以拣了淡口d既豆腐味其实香芋都唔系太甜, 但2者比较, 香芋是甜d见室内无乜人, 所以决定堂食完先走无耐店员就送上我杯雪榚, 成个盆栽咁, 好得意, 亦很精致面头既泥土, 系oreo饼碎, 都真系几碎下, 唔会咬到有硬粒白色一粒粒既系nuts碎, 一齐食都几有口感好彩我系拣淡口d既豆腐味, 加埋oreo就o岩o岩好慢慢食落去, 有d一粒粒既?原来个杯底系有爆谷架, 一小杯就有3个层次, 唔同口感, 几特别不过雪榚份量系小左d, 女生吃就o岩o岩好!面头草状既系朱古力片, 都食得落肚架, 以$18换番黎都算ok la,如果原价$35就...唔系咁抵lu
又系起SUGAR APP换番黎既甜品
放工过来, 地点还就脚,
6点几都唔系太多人, 只得3位客人
其实事前我唔知雪榚入面会有咩馅料
只知是雪榚
雪榚口味有绿茶, 芋头, 红头, 豆腐, 朱古力等
其实香芋都唔系太甜, 但2者比较, 香芋是甜d
见室内无乜人, 所以决定堂食完先走
无耐店员就送上我杯雪榚, 成个盆栽咁, 好得意, 亦很精致
白色一粒粒既系nuts碎, 一齐食都几有口感
好彩我系拣淡口d既豆腐味, 加埋oreo就o岩o岩好
豆腐味
慢慢食落去, 有d一粒粒既?
不过雪榚份量系小左d, 女生吃就o岩o岩好!
2015-08-24
用餐优惠