2016-01-12 6789 浏览
老公放工同我👫系旺角行左阵,8点3左右,我地肚饿但行来行去又唔知食咩好,而之前行过见到呢间野就上网睇过下,知呢间食蚝自助餐,都有啲心郁想试试,咁我地就今晚一于食呢间! 要拎飞留电话等位,咁我地就再行多阵先,行落几层睇下野咁。当老公话饿到头晕唔再行落去既时候,(其实只系落左2层咋老公😑) ,电话响起通知我地有位,都快有位! 入座8点半左右,食1个半钟可以食到10点。开始时,我地就紧系拎生蚝先啦 比想像中大只呢 !老公话虽然唔系咩靓品种,而且有啲碎壳,但 2百蚊既自助餐算系咁啦 抵 我地两个总共食左差不多2打。其他冻食仲有虾,螺,青口,三文鱼,都ok。而寿司得4款左右唔多拣,唔太中意啲寿司。热食就无咩特别好普通,得猪排鸡排咖哩牛腩炒饭,都系唔多拣,有炸馒头!猪排又干又无味,煎菜饺感觉系一pat面粉皮咁老公就话呢个米粉都ok,汤底辣得黎都香既。应该系冬阴公汤底,𩠌有虾有鱼片有3粒豆pop,仲有粒唔知咩丸系入面。到甜品啦!得4款左右cake同豆腐花,满足唔到中意食甜品既我,觉得唔好食。 不过老公就几中意个豆腐花够滑㖞~环境方面, 虽然地方唔大,但一啲都唔迫,座位坐得舒服。 灯光较暗,觉得
! 入座8点半左右,食1个半钟可以食到10点。

开始时,我地就紧系拎生蚝先啦

比想像中大只呢
我地两个总共食左差不多2打

!猪排又干又无味,煎菜饺感觉系一pat面粉皮咁
老公就话呢个米粉都ok,汤底辣得黎都香既

甜品啦!得4款左右cake同豆腐花,
够滑㖞~

环境方面, 虽然地方唔大,但一啲都唔迫,座位坐得舒服。 灯光较暗,觉得好舒适。当我地两个食饱时都有啲饭气攻心眼训😂😂😂哈哈

整体黎讲,二百蚊净食生蚝都够抵食啦
2016-01-11
  • 生蚝