2018-03-24
餐厅装修sooo romatic,好适合饮酒/情侣拍拖既地方,但系如果系黎食好西既话就唔系咁喏....点解?因为menu选择实在太少了吧😑😑由于小妹我唔食牛又唔食羊选择更少Well...是日之所以黎呢间餐厅主要系因为佢个lobster mac & cheese 系有个cheese wheel 去整好喏芝士迷既朋友仔餐前饱:自家制蒜蓉牛油值得加分,面包不过不失Buffet 质素法国蚝....朋友话冇见过咁细只既法国蚝,味道唔差不过唔够新鲜,生蚝唔连壳已经死左😔😔令人最期待既lobster mac & cheese, 半只瘦瘦的grilled lobster一d都唔juicy....芝士味唔够浓even佢放左系个cheese wheel度整,因为佢落得太多酒冇哂芝士味,好令人失望☹️☹️Truffle whipped potato : 👍🏻👍🏻唯一推介,薯蓉好滑牛油味香浓,加埋truffle paste prefect match呢一个菇系最冇特别....如果佢用啡菇可能会好d.....所以都系果句呢度系食装修同饮野既地方,我谂如果dinner 真系冇下次
餐前饱:自家制蒜蓉牛油值得加分,面包不过不失
呢一个菇系最冇特别....如果佢用啡菇可能会好d.....