当时接完honey~大家都想食放题,但大x屋无位wow~唯有是但稳间la~虽然无团购价,但我都觉得团5团都系差$10左右~6月9到场~$188再加一!限时2小时~正常价~当时场内有6成人,不过我俩得反露台位!我地叫左一堆刺身~三文鱼~新鲜!北其贝~无咩味!䲞鱼~mama!章红鱼~mama!玻璃虾~5够鲜都ok!甜虾带壳~劲腥食左一只顶5顺~食左d刺身,我怕d自助甜品比人攞晒!所以冲入去攞甜品~有焦糖布丁~劲好食~表面脆脆地少甜~谂住食多少少野就出去再攞,点知无晒!有桂花糕~好正好香!有d桂花糕用大菜粉整,有d用马蹄粉,昵间用鱼胶粉!我like既口感!有椰汁香芋西米糕~几香椰味~口感软滑,都值得食!有木糠布丁~嘛嘛~个饼既粉5好味有朱古力小小西饼~ok~味道正常!有芝士小小西饼~硬!回软后味道差,雪柜味仲有d5知咩小小西饼~睇落5好食就无食熟食生熟肥牛河~正,好味道,5大碗蒜头牛柳粒~有d似加工牛,感觉怪,不过都ok既冬阴公汤~味道5够!5够酸味曾汤~好味道又多热!小鸡煲~5好食!炒青口~味道差少少,不过青口劲好食!!串烧鸡翼友人话好食~我无食烧牛肉!5好食~过份调味烧肉丸~正常寿司只食
团都系差$10左右~
我地叫左一堆刺身
食左d刺身,我怕d自助甜品比人攞晒!所以冲入去攞甜品

有椰汁香芋西米糕~几香椰味~口感软滑,都值得食!
有木糠布丁~嘛嘛~个饼既粉5好味
有朱古力小小西饼~ok~味道正常!
有芝士小小西饼~硬!回软后味道差,雪柜味
仲有d5知咩小小西饼~睇落5好食就无食

熟食
生熟肥牛河~正,好味道,5大碗
蒜头牛柳粒~有d似加工牛,感觉怪,不过都ok既
冬阴公汤~味道5够!5够酸
味曾汤~好味道又多热!
鸡煲~5好食!
炒青口~味道差少少,不过青口劲好食!!
串烧鸡翼友人话好食~我无食
烧牛肉!5好食~过份调味
烧肉丸~正常
寿司只食了火炙芝士3文鱼,好好食!
另外酸辣凤爪好味道好到味,一定要食!
环境露台冷气5够好热!
d野好快黎~我食左1个钟都无已经饱左。。。1个半钟内已经埋单!
总结~有机会先再去
2013-06-08