2023-04-21 554 浏览
想讲,呢间餐厅应该都开左一两个礼拜,目前应该仲系试业阶段。虽然一黎就写负评好似有d衰,但系唔讲出黎真系难解我心中嘅怨恨。本人自问唔系一个美食家,亦都唔钟意写食评,好多时d野食摆得入口已经可以接受,但系呢间嘢嘅蛋包饭真系可以讲系难啃。我就自问食过两次蛋包饭,俾我嘅体验都唔错,系我嘅认知入面蛋包饭就系蛋包住炒饭,但系呢讲嘢个蛋包饭居然系蛋包白饭。咩事?我嗌左鸡排蛋包饭,就真系一块鸡排,蛋同白饭,多一滴豉油都冇,加多罐雪碧就已经要71蚊。我俾71蚊食d咁嘅嘢,咁点解我唔自己煮。贵我明白,但系咪都应该俾返d诚意?食第一啖顶唔顺,块鸡排咸得黎又比较干,难d可以捞饭食。最后真系唔想浪费食物 落左d辣椒油先啃得落。呢次可能系个意外挂,都可以系个厨师搞错,但系我唔会再想食多次lo。(评分是乱黎的,如果唔系交唔到)

(评分是乱黎的,如果唔系交唔到)