我哋一行四人叫左4個lunch sets,等左半個鐘左右,隔離台都開始上緊嘢飲,我哋都未有,然後終於見到樓面出左兩個burger,滿心歡喜以為係我哋嘅,但serve左比隔離台。我哋lunch hour得一個鐘,用左40分鐘等都未等到,我哋就企起身走。樓面姐姐唔好意思都無聲,成程見到我哋等,都好似無follow up過我哋張單,叫一樣嘅嘢但出菜仲先出比遲過我哋落單嘅隔離台。唔會再去,但都講番聲,今日呢個人手應該應付唔到full house(今日lunchtime仲要得4張台,都唔係full house),除非你哋要每台客等一個鐘先有嘢食。同埋,樓面要醒目少少,見到有台客等左咁耐,要同廚房/水吧跟進,上菜比先落單嘅客,其實等左40分鐘都未有一杯嘢飲真係好誇張。