2015-03-02
第一次寫,寫得唔好,唔好介意!!琴日同D FD落左荃灣行街!!行到好鬼肚餓,想去食放題。有朋友提過呢間,都上黎睇過D食評,有好有壞...膽粗粗就試下啦~八點幾去到門口,都見到幾多人等緊,原來第2節八點半,八點半先安排入座,咁等陣啦 ,,,我地3個人想坐卡位,無BOOK竟然都有!!!不過個接待姐姐話如果2個人就未必安排到。價錢方面因為紅日,要238加一, 我地仲JOIN埋個汽水任飲PLAN tim~加多12蚊。坐低左,第一時間緊係叫刺身先, 好快到!!三文魚同油甘魚都厚切,仲幾新鮮!!果張壽司紙,有我最愛既火炙比目魚!!!我當然即時點黎食LA!!!好正!!!朋友鍾意食蜆,就點左個清酒煮蜆!!都OK 呀!!仲有野菌炒帆立貝^^跟住我點左D天婦羅同串燒~~~天婦羅我淨係蝦,因為我鐘意食蝦!!d蝦炸得都唔錯,無油淋淋!!幾鬆化最後當然唔少得焗蠔啦!!!!有d紙我地係咁點係咁食,最後當然係食飽飽啦~
d蝦炸得都唔錯,無油淋淋!!幾鬆化
题外话/补充资料:
整體唔錯,野食唔算太慢.不斷點,都會黎!!不過有D第一次落既野等得有少少耐,跟住連埋第2次落既2張單一次過黎晒!!搞到食淨d野
聽格離位d人講加15蚊有飲品連甜品,不過問d staff就話今日無....