招聘中
薪金面议
15天前
薪金面议
15天前
更多好工 (5)
餐厅: 譚仔三哥米線 (又一城)
资讯:

食谭仔一定要记得系黑色碗!三哥!🖤九龙塘呢间分店出名等得耐,因为实在太多学生帮衬🤣而且啲姐姐手脚都好似慢啲咁⋯😳不过都无损我对谭仔嘅热衷😍😍呢间谭仔长期做紧优惠,加$12就有一个小食同埋饮品😎👍🏻好抵呀,平时加冻饮🥤已经要$10🥺小食可以拣云耳/猪耳/青瓜等~酸酸辣辣都几开胃🙌🏻我今晚食得简简单单,蕃茄汤+1𩠌鱼蛋有6粒🤣先$38,朋友拣咗炸酱同埋鸡肉,就$42😆大大碗好抵食👌🏻次次我都会叫少米,又可以减一蚊😌🤍Food court多位又阔落,坐得舒服👌🏻不过谭仔三哥呢间服务嘅速度真系有待改善🙏🏻🙏🏻
食谭仔一定要记得系黑色碗!三哥!🖤