2023-08-25 3218 浏览
🌕Hello我系Moon🌕依间火锅放题店,喺唔同地方都有分店,😉今次同朋友喺APM行街,😝所以就约咗喺亚太中心6楼依间牛站(駅)麻辣火锅放题打边炉!😍午市嘅时间可以有4小时无限任饮任食火锅放题套餐,🥳套餐入边嘅肉类系无限供应嘅,所以真系好抵食!🤤我哋就食咗美国特级肩胛肉眼套餐,😏汤底方面就拣咗鸳鸯汤底,😜我自己就好钟意佢哋嘅清甜椰子鸡锅而佢哋嘅香辣沙嗲锅就比较惹味!🤩坐低之后我哋就带咗几份牛肉!🤭美国特级肩胛肉眼与美国肩胛肉都有丰富肉香味道,肉质鲜嫩多汁!😍特级肩胛肉眼肉质较为细嫩,😆口感略带脂肪香气,😌而肩胛肉就较为结实,😍口感较为有嚼劲!😬两款嘅肉类放喺唔同嘅锅底都有唔同嘅风味!😛如果想味道更加丰富,🥰就可以喺出边嘅酱料区再调配适合自己嘅酱汁!😏喺依度,当然唔止系食牛肉啦!😎自助区方面仲有唔同款式嘅丸类同埋火锅配料!😉有好多都系比较新奇,😗而且坊间比较少接触嘅火锅配料!😚呢度嘅红糖糍粑我都好推荐,😋因为佢系即叫即炸,而且真系做到红糖流心嘅感觉!😛食落口甜甜蜜蜜,☺️仲好香口软糯!😚打完边炉唔好咁快走住!😆食埋甜品先就啱啦!🤪依度都有唔同嘅小蛋糕杯装蛋糕🫣又或者系件装蛋糕仲有唔同款式嘅
🌕Hello我系Moon🌕

鸳鸯汤底

美国肩胛肉

红糖糍粑

打完边炉唔好咁快走住!😆食埋甜品先就啱啦!🤪依度都有唔同嘅小蛋糕杯装蛋糕🫣又或者系件装蛋糕仲有唔同款式嘅雪糕添!😛
甜品
如果唔知食咩款式嘅雪糕我推荐大家食Häagen-Dazs嘅夏威夷果仁雪糕,🤭佢嘅味道香口啲,🤩而且入边仲会有好丰富嘅果仁作为口感物!😍

🌕最后MoonMoon真系好满意,呢间火锅放题店,虽然人流好多,但系店员都应付自如,而且坐嘅空间感十足唔会感到好挤迫!食物质素都有水准,价钱又唔贵!下次再嚟食!🌕
午餐
鸳鸯汤底