2014-02-03
1) 好多野都未有得order,话要等半半个钟,但点会俾你等!2) 抄蛋 $22 ,唔知有冇一只蛋份量,加送一块唔热多士3) 楼上话蕃茄牛公 OK,我就食唔到有咩蕃茄味,似十足大XX 下午茶个蕃茄汤㡳,几片本地牛肉,细细碗,收$38!!!4) 芝士捞公,真系一句,你地系咪当D客系儍仔?个芝士"汁"冇芝士味,系白粉汁,砌少少芝士都咁悭?个面淋到冇牙都食得到。 收你$45,绝对物非所值。我食过759 卖的韩国芝士公仔面,都好过佢一百倍!! 除左个餐厅theme有D特别,menu d 食物好似copy idea from 其他出名餐厅,如芝公,瑞士汁河/鸡翼,等等; 但食物真系唔得,又贵,地方又迫,所以唔会再帮衬。
2) 抄蛋 $22 ,唔知有冇一只蛋份量,加送一块唔热多士
题外话/补充资料:
人手好似好多,礼貌亦可,但个个都好似失去魂魄一样,唔知做紧乜。 好似食食吓,就揸住张单问系咪埋单。芝士捞公催左2次,成20分钟至有。同时间间,同台又系叫芝士捞公,催左3次,都冇,最后气冲冲起身走人 ....