2023-11-07 60 浏览
👀上次系度食过一次,食完之后成日谂住想再食多次,今日终于齐人啦,约好晒一起来到观塘食火锅,上次食左其他,今次点都要试其他款式,💥择美娃牛仔肉干锅,呢个锅好特别,成个菜式都好有创意,当中既牛仔肉最吸引,最好食,🌺成个干都炒得好香食起上黎又惹味,仲要真系一个锅咁,认真有水准,食晒呢个锅都仲有好多嘢食,次后我地仲食好多,🌾而我都有食到响铃,好滋味,充满汤汁,仲有萝卜片,🪻净返少少可以用来做汤底,仲有炸鱼皮,通常浸两下,半软就食得,🌹就系钟意佢半软既口感,味道刚刚好,跟住仲有娃娃菜,🌹食咁多当然要帮助消化,食到好饱,都要试埋呢度既点心同甜品,今次食黑糖蜂巢糕,好有黑糖既味道,但又唔会太过甜,松松既糕点质感,真系整得好好食,今次第二次食,感觉仲好食过第一次,🌼我地都食到好饱好满意,期待下次再来