2021-01-05 63 浏览
Pizza Maru (荃湾) #cteateat_高质推介.之前睇IG个个都话食完呢间系全香港最好食嘅pizza,今日终于有机会试试喺荃湾新开嘅分店,果然冇令我失望真系超级好食!🤤.-叫咗一个招牌大热芝加哥系列「泡菜海湾芝加哥」(蜜糖杏仁边),有超过10款配料,芝士多到满泻,又劲juicy ,pizza饼底发酵左二十四小时特制方法,再沾上杏仁同蜜糖,甜甜地又松软又重芝士,真系好好食!-仲叫左个set lunch $98「泡菜牛油果烤肉芝士拌饭」,成个饭劲多芝士同配料,每一粒饭都包住泡菜嘅香辣味,辣辣地,配埋香浓嘅牛肉同芝士,每一啖饭口感都好丰富好好味!个饭系比较重口味嘅。清淡人士注意⚠️-饮品方面都好好饮Order 左lychee makgeolli ,有3%酒精配埋荔枝味,滴酒不沾嘅我都觉得好好饮,甜甜的加少少酒味!如果想冇咁重口味可以试吓佢嘅homemade ice tea,清得来甜甜地,好饮到叫咗两杯-除咗食物超好味,服务态度我都会比满分💯环境都好好尤其是系坐窗边,好chill lei!用餐🌾心情:最好约三五知己去食可以试多啲唔同嘅食物,因为每样食物都比较heavy ,虽然好好

-饮品方面都好好饮
除咗食物超好味,服务态度我都会比满分💯
环境都好好尤其是系坐窗边,好chill lei!

用餐🌾心情:最好约三五知己去食可以试多啲唔同嘅食物,因为每样食物都比较heavy ,虽然好好味我哋两个人只能够叫到两款食物🌾
咁好味嘅Pizza价钱都唔贵!一定要试,下次我都要试吓炸鸡