2022-11-15 59 浏览
近年韩国风气大热,韩式餐厅开到成行成市,我自己都食过唔少,不过质素就参差不齐,想揾到间真系好食嘅都唔容易,今日朋友推介之下就过到嚟呢间餐厅,试一次又发觉几有惊喜👍🏼👍🏼我哋叫咗咸蛋黄脆炸鸡,餐厅提供无骨版本,啱晒我呢啲懒人,啖啖都系肉!🐓🐓另外我哋仲叫咗餐厅推介嘅海鲜饼,除咗一般餐厅都有嘅哈同鱿鱼,呢间嘅海鲜饼居然仲有蚝仔,口感更为丰富。我哋仲叫咗个韩式牛肉炒粉丝,呢个系最有惊喜嘅一样嘢食,因为佢承诺有啲似干炒牛河,但系粉丝版本,口感更清新,而且充着麻油嘅香味,奇怪嘅系,食落又唔会好腻,真心推介!😎我哋仲叫咗两杯嘢饮,一杯系韩式烧酒果汁,另一杯就系士多啤梨奶昔,两款都酸酸甜甜,好适合送炸鸡!总的来说,十分满意!

总的来说,十分满意!