2019-11-26 822 浏览
呢间由日本人开嘅餐厅主打健康所以你会见到每一个餐都系会有好多蔬菜少油👍🏻🥦佢地最出名嘅就系佢地嘅猪软骨🐷所以我梗系叫左【猪软骨七小时煮定食】试下😋 一见到有成两大旧猪软骨已经心心眼晒😍再试埋 呢旧可以话系我近年系香港食过最好食嘅猪软骨!!首先肉非常之入味同煮到唔会鞋烚烚🤩食到啲软骨简直好似食紧啲骨胶原落肚咁😂旁边放左好多沙律菜跟住我发现肉底仲有啲野菜所以真系唔怕成餐都净系食肉冇菜食😂😂我最后都太饱食唔晒啲肉ಥ_ಥ我地仲叫左【黑芝麻牛肋野菜咖喱饭】个汁上面𠮶啲系黑芝麻好特别同咖喱个combination 牛肋超念 咖喱汁唔会太辣又唔会太甜 仲要有黑芝麻香味都几夹🤤同埋因为系咖喱饭佢个饭会加埋粟米粒同红萝卜碎会令个饭增添味道😋呢间餐厅性价比好高 会令我想去试埋其他餐 值得黎多次👍🏻
呢间餐厅性价比好高 会令我想去试埋其他餐 值得黎多次👍🏻
猪软骨七小时煮定食