招聘中
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
2021-05-22 763 浏览
有一日假期经过突然想食米线🍜,因为疫情嘅关系,就叫咗最唔伏嘅谭仔外卖医饱个肚今次叫咗土匪鸡翼三只、一碗过桥米线蕃茄浓汤未🍅、麻辣冻猪耳同埋杯冻饮品,虽然叫完之后已经10分钟之内食,但啲鸡翼一啲都唔热好似整咗好耐咁😞,味道都几咸,好啱一啲钟意重口味嘅朋友,而最核突同令人难以接受嘅系碗过桥米线入面有两条头发,即使可能系唔小心跌咗落去,但系比食客嘅感觉仍然系超级差同核突😰,都好呕心下,个人认为食物入面冇其他外来物件或昆虫系基本,咁大个集团唔应该返呢啲小错误而个麻辣猪耳就正常发挥,辣味都几足够,口感爽爽地净系呢个唔错!总括嚟讲冇谂过谭仔都会做到令我咁失望,因为不嬲谭仔嘅外卖都做到分汤同冷热分明、好似唔错,可能系呢一间分店嘅问题同埋太多食客搞到啲单乱晒,下次再帮衬都唔会试呢间分店一定拣其他