2022-12-22
一家人到此做冬食晚餐,book左7点,已经预早去到都等左一阵先有人来安排入座。坐低点菜侍应就推介我地叫套餐,大时大节食饭套餐应该都唔会太差,我地19:06落单,等左半个钟水都饮左两壶都未有得食,反而隔离枱迟来先到菜。催左几次啲职员态度奇差,唔好意思都冇句就叫我地等多阵,结果第一个菜系19:45 先上,最后一个菜系21:05 先到。我地总共有十个菜,无一个𩠌系热嘅,全部都冻冰冰,个阿姐就系咁话做唔切呀个厨房细咁,其实眼见都系得1/3 客人已经系咁,听啲阿姐不停大大声发脾气,隔离枱一家大细做节成个钟上得一道菜嬲嬲地话要走,个经理就好似系个客唔啱咁讲到成间铺都听到😤最嬲嘅系咁嘅服务咁嘅食物质素价钱仲要唔平😡食物唔掂,管理不善,服务都唔掂,完全无一可取,食老麦都冇咁嬲,一定唔会再帮衬