呢间台北车站见佢新开个排系无晚市,好可怜,之后终于揾到一次入去试。基于唔太肚饿,同老公叫左一个牛肉面,一碟卤水拼盘,同一杯朱古力珍奶。好啦个店员问我要咩面,佢话有刀削面同阳春面,我地都无留意,问佢图片中系乜,话系刀削面。我心谂唔方似自己削㖞,点睇你个款都好似759 卖d台湾刀削面,心谂不妙,我地成日自己煮洗鬼食你咩,咁唯有叫阳春面啦。面黎到,牛肉:老到不得了,柴、韧汤底:完全无特别,唔会非常咸,有两旧红萝卜面:真系大镬,完全就系隔离759卖紧一包包𠮶啲阳春面,有咩质素可言?面条淋、发。这是一碗非常无心的牛肉面。好啦个卤水拼盘仲劲抽,完全无卤水味。个几片牛展睇图都干柴都不得了,猪耳似雪左好耐硬到不得了,鸡翼同蛋平平无奇,无卤水味。除左难食,真系无野可以形容到。珍奶正常,小店质素。各位可以同你哋既伴侣同甘共苦一下,老公笑说,今朝食完好野,夜晚就有报应吗?其实睇到佢餐牌乜都有,比如打边炉、鸡煲、酸菜鱼以至小菜同茶记食物都有,入黎之前抱住一试心态,果然系奶野。以后呢种非专做某菜系的餐厅,大家都应该要识考虑入唔入试伏。

面黎到,牛肉:老到不得了,柴、韧
汤底:完全无特别,唔会非常咸,有两旧红萝卜
这是一碗非常无心的牛肉面。

珍奶正常,小店质素。

牛肉面

卤水拼盘