2024-04-08
Book左呢度同屋企人食饭+庆祝生日,估唔到可以咁令人失望!叫左个椰子汤,已remark少咸但都仍然好咸!个柚子大虾沙律,系我每次食泰菜必叫,但从未食过咁难食!成兜野系暖既,个酱又唔知咩味,又唔新鲜猪颈肉个汁千祈唔好淋落去!又系劲咸!「炭烧」羊架仲难食过茶餐厅!完全冇羊味!个印度咖哩咸到可以去洗肾!咸都算,可以做到完全食唔到咖哩味!最后呢个椰汁糕,我见到个刻真系呆左!个样好似放左成个礼拜咁!仲要连碟去蒸热,再直接拎出黎上枱!$58呢4旧野?成餐饭成千蚊!除左个米纸卷同炒饭系叫ok正常⋯其他真系不知所谓!可以全部做到净系食到咸味,但原全食唔到本应有既味,真系好出色!仲有全部野食都系纯翻热,包括个炭烧羊架!除左甜品,Total叫左9样野食,但全部可以系10分钟内出哂环境都ok既~但比成千蚊食呢堆翻热既垃圾,真系好后悔拣左呢度!见到之前咁多好评,究竟系转左厨师定比钱揾人做假?
猪颈肉个汁千祈唔好淋落去!又系劲咸!
「炭烧」羊架仲难食过茶餐厅!完全冇羊味!