2021-12-01
要系深水埗揾个地方hea下同医肚🌟系网上面揾左阵 见到好多人推介食poke呢种夏威夷食物 岩晒我哋唔想食热气野 同想扮下健康咁🤣🌟去到拣左Build Your Own Bowl因为我份人比较拣饮择食 觉得佢design个D总系有小小唔岩口味咁🌟蛋白质:拣左三文鱼🌟Main:拣左寿司饭🌟酱汁:拣左芥末乳酪酱🌟Toppings:拣三款免费 之后每款加$8 拣左青瓜+酸萝卜+蕃茄🌟Seasoning:可以任加 除左木鱼丝其他都加左🌟另外再加左一杯牛油果奶昔可能本身都中意食三文鱼 同埋由自己拣料🌟觉得成个饭都好岩口味🌟最惊喜系个芥末乳酪酱 light得黎又有creamy嘅感觉 加上同D三文鱼都好夹 成个感觉好清爽🌟三文鱼质素都唔错 唔会觉得佢系平价三文鱼 当然你唔好要求超高质啦🌟牛油果奶昔个味系好天然好creamy 睇住个staff系水吧整 好香牛油果 但重口味人士就未必中意———————————————🌟间餐厅装修都系去muji简约木系风格🌟但枱面唔知点解有两只猫模型做装饰睇D人 comment话系佢地合作嘅供应商logo但我就睇唔明啦———————————————🌟总括嚟讲系中意食嘅令我想
🌟去到拣左Build Your Own Bowl
🌟蛋白质:拣左三文鱼