2008-08-07 7 浏览
呢排几有食神,星期二同客食饭,要揾D静静地,但又要就脚,就嚟咗呢度,12点几至订位,其实唔订都应该有位,但系订咗就俾个客睇好似有D诚意,坐唔到窗口位但都唔驶坐中间,讲嘢方便D.同上次嚟个餐牌转咗,头盘食咗南瓜汤,pizza同烧鹌鹑,先上面包系home made农夫饱同有蕃茄响面嘅甜包,农夫饱依然脆皮,醮槛榄油同黑醋,好好味,南瓜汤够浓够滑,pizza个底都好脆,个面有D好薄呢ham,芝士比上次少,无咁'漏'烧鹌鹑就好正,里面仲酿咗D火腿之类,好香.个汁几特别,系用红豆做,有D fusion 味道.pasta就食咗Italian susage spaghetti,好重牛油香味.另一个系pork rib濶面,呢个肉碎较大粒,酱汁好正,面身好淋又唔肥,main course食咗beef sirloin,肉味浓,lamb melanese用面包糠包著羊扒嚟炸,好香口又去咗膻味,唔落介末都无问题.甜品系chocolate cake,无甚惊喜.好正的一餐,老细你要多D带我出嚟威至得.
好正的一餐,老细你要多D带我出嚟威至得.

• 烧鹌鹑
  • lamb melanese