2017-05-25
以本人出街食饭嘅频率😎 除左同长辈饮茶老地方之外 其实我甚少会番食 但呢间铁板烧我会列入「常去的」list之内💪🏻先来生蚝 我唔食㗎 另一半超新鲜👍👍👍👍今次我再叫toro 😋😋😋真系冇得输 真系靓野 食完一片 个口嘅味道😋😋enjoy😚今次试左萤光鱿鱼 入口爽甜 完全唔「声」好搞笑 只味🤔好似牡丹虾个头D膏咁甘香我下次会再食🤤🤤🤤呢个粒具 好爽 好脆 好甜 好感动😭订位时知道大鲍鱼做promote $298👏🏻👏🏻👏🏻一定食啦 甘抵 睇住佢地喺块铁板上面跳哂舞 我真系觉得佢地好惨但又真系好大只好好肉 食物其实新鲜 最简单的煮法已经好正😋😋马刀贝 加黑松露👍👍👍👍长个我手臂 唔记得边度 好似系 沙巴大虎虾初时见到甘大只 以为瀬野 会"un"但肉够实净完全唔un👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻鸡皮虾💪🏻😋💪🏻😋如果唔系甘饱 我会encore真系好.....好正呀📣皮脆 甘香坚饱 但另一半话要试的太多今次要试埋羊架 烧得好好 肉腍有弹性件羊架好厚 但唔㶶 入面又够熟𠮶位师傅 叻💪🏻仲有呢个 炸鱼鳞 我....KO哂讲完....坚满足😋😋😋😋😋
我会列入「常去的」list之内💪🏻
先来生蚝 我唔食㗎 另一半超新鲜👍👍👍👍
今次试左萤光鱿鱼 入口爽甜 完全唔「声」
好搞笑 只味🤔好似牡丹虾个头D膏咁甘香
我下次会再食🤤🤤🤤
呢个粒具 好爽 好脆 好甜 好感动😭 订位时知道大鲍鱼做promote $298👏🏻👏🏻👏🏻
一定食啦 甘抵
睇住佢地喺块铁板上面跳哂舞 我真系觉得佢地好惨
但又真系好大只好好肉
食物其实新鲜 最简单的煮法已经好正😋😋 马刀贝 加黑松露👍👍👍👍 长个我手臂 唔记得边度 好似系 沙巴大虎虾
初时见到甘大只 以为瀬野 会"un"
但肉够实净完全唔un👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 鸡皮虾💪🏻😋💪🏻😋如果唔系甘饱 我会encore
真系好.....好正呀📣
皮脆 甘香