2016-09-08
燃味栈 InTaste牛柳烤卷 $33 (+$5 芝士/菠萝)Beef Tortillas心水推介 😆🙌🙌好辣爱wasabi 既我见到sauces 已经😻, 最后选左 燃味辣汁 mix 芥末沙律👍 (其他sauce 仲有四川麻辣, 蛋黄, 沙律,千岛, 蛋黄, 芝麻酱...) 腌好既牛肉加埋sauce 带小辣好惹味😋 生菜爽口, 加埋蕃茄感觉好fresh 好健康😝😝 食完食份都唔会腻😚老板一d 都唔悭料, 肉, 菜都落满满既~~ Cheese 超邪恶😈 但个人更偏爱加菠萝, 2大片🍍 酸酸甜甜同牛肉卷好match ♥ 呢度所有烤卷made to order, 老板好熟手, 一份大概等5mins 左右就食得 😎 一路望, 一路已经留哂口水😝 下次经过会再encore
Beef Tortillas
心水推介 😆🙌🙌
好辣爱wasabi 既我见到sauces 已经😻, 最后选左 燃味辣汁 mix 芥末沙律👍 (其他sauce 仲有四川麻辣, 蛋黄, 沙律,千岛, 蛋黄, 芝麻酱...) 腌好既牛肉加埋sauce 带小辣好惹味😋 生菜爽口, 加埋蕃茄感觉好fresh 好健康😝😝 食完食份都唔会腻😚 老板一d 都唔悭料, 肉, 菜都落满满既~~ Cheese 超邪恶😈 但个人更偏爱加菠萝, 2大片🍍 酸酸甜甜同牛肉卷好match ♥ 呢度所有烤卷made to order, 老板好熟手, 一份大概等5mins 左右就食得 😎 一路望, 一路已经留哂口水😝 下次经过会再encore