2023-12-18 892 浏览
饮食界最平民嘅英雄,一定系米线!今次去咗家好有口碑嘅店,捞几碗米线来围吓。首场show,招牌小锅米线舞台亮相,肥牛系主角,搭配酸菜、冬菇同埋其他热烈掌声嘅门生仔;美味喷血,酸酸辣辣夹带乜花生米嘅口感,正呀!😋话时话,依家冇得堂食,就搭返景食咗个外卖,觉得食落闲适得嚟!腩肉系猪中之宝,肥瘦得黎唔觉腻;而家香嘅南乳鸡,脆响鸡皮下系多汁嘅肉,两者打机夹band咁就已经赢晒!米线滑溜溜,揸碗汤一啖,惊喜唔断。🍲我知友人都舍唔得食完,BBQ之前打个底,但一试成主顾,就算饱绿都想再叹碗!而家市面上米线店成林,但系食嚟食去,都系呢间令我心思思。听日再约埋班friend嚟开锅,真系食货嘅大满足!👫