2020-05-01 331 浏览
去到既时候都见到门口有人排紧队😯 我地去到既时候已经系晏就4点, 所以基本上啲bagel 都卖晒, 得返最后一个bagel同埋另一款面包🍞 好彩仲有最后一个如果唔系我真系会劲sad😭 由于我哋一心系去食佢既bagel, 所以我地直接就入左去买take away, 店主好好咁帮我地翻热返晒啲食物👍🏽 我地分别买左麻糬红豆bagel, 味道唔会过甜, 暖笠笠既红豆同软绵绵既麻糬好夹, bagel有少少脆🤏🏾 成个夹埋一齐就系外脆内软🤤 我觉得佢系继韩国之后我既第二最爱bagel❤️ 另外系紫米忌廉卷, 呢个配搭好新鲜. 面包超松软, 紫米淡淡既甜味再加埋少少既忌廉酱, 真系超好味😍 我绝对会encore 呢间cafe大家如果想食到自己想食既果款面包既话我极力觉得要朝早去, 如果唔系就会好似我咁除时买唔到😔 真心推荐爱bagel 同埋面包既你地去支持呢间小店

2020-05-01