2019-08-30 75 浏览
本身几钟意食鱼面😋😋😋不过可以食鱼面既地方真系唔多,呢间主打鱼面既餐厅,应该系全港第一间挂😏其实今年年头已经食过,果时同朋友都觉得唔错,今日黎到旺角,又心思思想食面😚加上男朋友又未食过,咁一于带佢黎觅食喇😋一点几黎到唔洗等😌😌我地叫左鱼之恋及四川麻辣烧牛肉拌鱼乌冬🥰🥰啲野好快到齐!!🐟鱼之恋~汤底听讲系花胶同鲜鱼煲成,唔怪得咁清甜😋😋春卷炸得好香脆可口,好食㖞👍🏻今次拣左鱼乌冬,呢到系比较幼身啲既乌冬,但我都系钟意上次既鱼面多啲,爽口弹牙,鱼味又重啲😚🐮四川麻辣烧牛肉拌鱼乌冬~以为冻食,原来微暖🥰🥰太好了!我唔食得辣🤓而呢个少少辣我完全接受到,但一啲四川麻都无😂😂😂😂个名要改改㖞😆不过辣油好香,拌乌冬一流😋牛肉份量够又稔,唔错!餐厅员工服务殷勤有礼,午市唔需要加一服务费😆😆食物质素又好,希望多啲人帮衬haha😋

鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬
四川麻辣烧牛肉拌鱼乌冬