2022-10-14 35 浏览
为食猪仔寻食记🐖之前都试过炯记买外卖, 系好味既。今晚过黎试下堂食质素系咪更加好呢度有几款食物都好出名,最出名既系鹅油捞面, 手撕鸡同猪手佢个二人套餐$198, 就已经包晒佢既招牌菜, 仲包埋小食同饮品, 一定系性价比之选一坐底就畀左两碗例汤我地, 好足料既老火汤, 饮得出系够火喉麻辣鸡肾同云耳系小食黎, 但份量一点都唔少。 鸡肾爽口弹牙, 云耳酸甜开胃。 唔食得辣既朋友可以要唔辣鸡肾手撕鸡半只, 好多芝麻好香, 就算系鸡胸都唔会鞋, 份量亦都好多, 果然系招牌之一另一个招牌一定要讲下鹅油捞面。 粗面黎既, 配以酱油同鹅油, 好浓郁既鹅油味道, 十分惹味冬菇猪手有一堆冬菇仔同4旧猪手。 呢个𩠌之前外卖都叫过, 好入味软熟既猪手, 值得一再encore仲有一碟油菜同2 杯饮品如果细食既, 其实3个人黎食都无问题, 每碟既份量真系足料又好味————————🐖猪仔总评🐖(炯记餐室 荃湾)食物方面🍌🍌🍌🍌🍌抵食方面🍌🍌🍌🍌🍌环境方面🍌🍌🍌🍌份量方面🍌🍌🍌🍌🍌服务方面🍌🍌🍌🍌🍌🔔Last Words : 另外侍应姐姐服务态度好好同好nice, 最后我地食剩要拎走,仲会主动帮我将食物入盒, 值得一
为食猪仔寻食记🐖

呢度有几款食物都好出名,最出名既系鹅油捞面, 手撕鸡同猪手

仲有一碟油菜同2 杯饮品

————————
🐖猪仔总评🐖
(炯记餐室 荃湾)

食物方面

抵食方面

环境方面
🍌🍌🍌🍌

份量方面

服务方面

🔔Last Words :
另外侍应姐姐服务态度好好同好nice, 最后我地食剩要拎走,仲会主动帮我将食物入盒, 值得一赞!