2025-02-24
酱烧猪肋骨配薯条 $285 大大块酱烧汁猪肋骨 外皮烧到干身焦脆 但内里劲juicy 肥瘦适中 滑溜溜 一咬油脂溢出 好似即融口感咁 仲有好多酱汁俾你配衬 法芥( 较温和) 英芥(较呛喉) 烧汁 个人觉得最正系英芥 好有刺激感 同条骨嘅味道超级夹 减咗啲油腻感 又增加咗肉嘅味道薯条系粗薯 热辣辣 表皮脆 充满新鲜薯仔味 配咗蛋黄酱 喱个价钱系物有所值 个人喜好 如果系幼身会更好Black Forest Fondant 98喱个赞 真系好好味 似心太软 个甜品一𠝹开啲朱古力酱就溢出 朱古力味好浓好纯 又唔甜 面头脆入面蛋糕质地软绵 配埋面头嘅新鲜红莓 酸酸地 完全做到十分match效果 虽然好细价钱都贵 但我觉得值得一试总括嚟讲 喱两样食物都做得好好 多啲人食会更好 因为两个人食完成条骨真系觉得太漏啦 个甜品先可以中和返 抵赞*利申:使用逢星期四 $285 酱烧猪肋骨配薯条优惠
Black Forest Fondant 98
Black Forest Fondant