今晚有事情办夜左,好肚饿,成八点先食野,食放题就最岩啦!🤣yoho食放题既唔多,食烧肉既更少,什至无?🤔佢有几款放题俾你简,之前食过乐天和牛,今日就试佢个萨摩和牛先!仲会免费送牛舞拼盘同任食涮涮锅!涮涮锅我地简左牛骨汤底,个汤超浓!汤内既牛肉好淋!好味!一啲都唔输泄烧肉!其中一啲火锅既食材牛舞拼盘,有牛有猪有鸡。牛好juicy !!无腌过,食落好新鲜,好有牛味!👍🏻👍🏻主角!萨摩牛!睇个样都知正!未食已经流晒口水🤤🤤🤤之前东张都有介绍鹿儿岛名物「萨摩和牛」,原来萨摩牛出产自鹿儿岛,当地牛只以熊本米为饲料,饮用的水更来自樱岛火山的火山泉水,矿物质尤其丰富,造就了萨摩牛的完美肉质。而进口香港的萨摩牛,均指定由连续五年获南九洲共励会优秀赏的萨摩牛饲养员大村稔饲养。可见相当矜贵萨摩牛相对其他和牛,其肉色较红、油分更高,脂肪溶点只有28度,而人体口腔是34度,故能做到入口即溶的效果。超juicy ,超好味!食完真系无得返转头!而另一个值得推介既系甲罗烧简左萨摩牛餐既可以任食!😎😎其他餐要$98两个,依家几大都食多几个!蟹膏蟹肉超多!好浓既蟹味,食落有海鲜既清甜味!一流!任食既种类好多,不能尽录呢

仲会免费送牛舞拼盘同任食涮涮锅!

其中一啲火锅既食材

牛舞拼盘,有牛有猪有鸡。
牛好juicy !!无腌过,食落好新鲜,好有牛味!👍🏻👍🏻

主角!萨摩牛!
睇个样都知正!未食已经流晒口水🤤🤤🤤

可见相当矜贵

而另一个值得推介既系甲罗烧

蟹膏蟹肉超多!好浓既蟹味,食落有海鲜既清甜味!一流!

任食既种类好多,不能尽录
呢个系乐天和牛,仲有其他海鲜、猪、鸡、炸物、刺身等!超丰富!

推荐大家要食呢个萨摩和牛放题!你就会明我讲物野!