几个月前同朋友食过一次LUNCH之后终于带到老公黎试.. 仲同埋两个朋友一齐食DINNER. 我地六点就去食, 估唔到己经接近坐满, 我地坐低之后剩返一张四人枱. 今次我地四个人叫左三个主食, 加两个小食.同午市一样, 晚市主食都可以加钱追加晚市定食. 晚市追加定食都有两款, 研究过都系个汤既分别, 所以我地拣左平果个算. 板烧安格斯牛 + 追加定食份量劲足, 至少有十几片牛肉热辣辣石板直接自己烧, 钟意几多成熟都可以自己控制. 我钟意比较生既口感, 所以我烧到3-4成就己经够, 完全系入口溶化既感觉… 配埋佢个秘制酱汁一齐食真系不得了. 烧吉列牛 + 追加定食吉列牛相对香口多少少, 基本上个口感都同安格斯牛差不多.不过呢个我觉得要熟少少先好食.. 秘。烧牛肉野菜锅初初望佢锅仔细细,估唔到一样都系份量十足。 牛肉好冧, 就咁用筷子都撕得开仲有劲多配料, 冬菇, 娃娃菜, 芋丝, 萝白, 狮子狗, 全部都好入味. 总结:我地四个人最后埋单系五百几蚊, 每人都系一百头. 同埋餐厅都好好, 我地食完仲坐左系度吹水吹左劲耐都唔会赶我地走.

几个月前同朋友食过一次LUNCH之后终于带到老公黎试..
仲同埋两个朋友一齐食DINNER.

今次我地四个人叫左三个主食, 加两个小食.
同午市一样, 晚市主食都可以加钱追加晚市定食.

板烧安格斯牛 + 追加定食
份量劲足, 至少有十几片牛肉
热辣辣石板直接自己烧, 钟意几多成熟都可以自己控制.
配埋佢个秘制酱汁一齐食真系不得了.
安格斯牛

烧吉列牛 + 追加定食
吉列牛相对香口多少少, 基本上个口感都同安格斯牛差不多.
不过呢个我觉得要熟少少先好食..
吉列牛

秘。烧牛肉野菜锅
初初望佢锅仔细细,估唔到一样都系份量十足。
牛肉好冧, 就咁用筷子都撕得开

总结:
我地四个人最后埋单系五百几蚊, 每人都系一百头.

2021-09-19
安格斯牛