2006-05-21 27 浏览
之前在5月15日已经与老公在此食午餐,觉得好味又抵食,冻饮唔驶加钱外,仲唔收加一,nann bread够热及大块。我食咖哩牛及咖哩羊,两个汁底唔同,牛大块及味道清,羊则够腍及汁底浓味,点nann bread无得弹。早两日庆祝同事生日,预早订了9位食午餐,有位港人女侍应,招呼好到不得了。佢仲介绍,有一味羊脾,足够8-9位享用,全只$220,半只$120,不过需时45分钟,最好订时预订,下次一定要约埋好羊者一齐品尝。我地大多数食set lunch,分别鸡、牛、羊,个鸡因为叫椰汁咖哩鸡,所以椰汁味够重,总括都系个羊好食D。有同事试「特别推介」羊膝(散叫)原价$70,特价$58,个汁好好味,我地争住试,果然,点nann bread好「正」。另外,加$10试佢个芒果奶昔,佢话系自己发酵o既,与边宁顿街Shalimar Club比,较稀及逊色,不过都好过饮奶茶,佢d奶茶的确唔掂。这次午餐,各同事均赞不绝口,连我最嘴刁上司都赞nann bread及汁底好食,佢话日后若可单叫汁底同nann bread外卖都唔错。埋单时,印藉伙记(唔知系伙记定老细)好醒目咁帮我地除埋条数,非常好服务,佩服!其实系几抵食

其实系几抵食,个个都好饱,原先想过对面甜姨姨打包甜品返公司,埋单后已经冇人记得,亦都食唔落。