2009-04-27
之前去东京旅行..已经成日见到d日本人拎住jean paul hevin d 纸袋, 所以都买左几粒macarons 同chocolates, 真系好好味, 但系无奈系唔识日文情况下...真系唔知自己买左d咩朱古力...最近知道系harbour city 开左舖, 好开心可以再食, .....店员非常有耐性, 对于我一问再问ge情况之下, 都慢慢解释返我知, 服务态度好好呀...仲主动介绍无糖朱古力俾我, 等我可以买俾daddy食..唔洗怕佢会肥..hhah最后买左一盒16 粒朱古力同11粒macarons, 差唔多有晒全部口味...最好系有附送埋一张catalog..可以知道食紧ge系咩味...无糖fitness bar都好好味, 个包装似肌肉人..好搞笑,,hahamacarons推介: dark chocolate, 黑朱古力浓..而且唔太甜 chocolate推介: saphir, 牛奶朱古力包住almond nut, 同d 脆片..有咬口 fitness bar,, 造型
fitness bar,, 造型特别又无糖, 店员话糖尿病人士都食得ga..