2021-12-13
今天衝著來2DP是為著令我難以忘懷的牛乾菌impossible 肉碎闊條麵😬記得上次黎係平日晚上7點30到,已經座無虛席,要排隊等候,所以今次好醒目book定枱✌🏻今日12.30到達,令我好錯愕竟然星期日中午只得2枱客,對我來說真的太好了,可以舒舒服服食午餐呢個牛乾菌麵真係不得了,係我食過咁多次不同餐廳的黑松露麵中,唯一令我食過返尋味的🤩 一上枱就聞到好強烈嘅黑松露味,濃濃醬汁完全掛係闊條麵上,好勁的黑松露味,撒上芝士粉,香到不得了,牛乾菌都有唔少,每一啖都有麵有菌,好滿足,無論視覺,嗅覺同味覺都滿意到我,係好確實既黑松露味😋大愛❤️推薦度:5/5而南瓜飯係好ig able ,味道相對清淡,陣陣南瓜甜味,好好味,不油膩,好多飯好飽肚,可以同朋友分享推薦度:4/5小食方面,呢個沙嗲素雞串燒就相對失色,比較乾身推薦度:1/550/50蕃茄自家制水牛芝士pizza,薄身pizza 底,唔會太飽濟,掃開蔬菜會見到每片都有大大粒芝士,食落特別香濃推薦度:4/5最後飲杯烏龍青檸薄荷莫吉托,清新哂,完美推薦度:4/5
推薦度:5/5
推薦度:4/5
小食方面,呢個沙嗲素雞串燒就相對失色,比較乾身
推薦度:1/5
推薦度:4/5
最後飲杯烏龍青檸薄荷莫吉托,清新哂,完美