2021-12-16
喺IG见佢推出咗期间限定,仲要系每日限量提供,睇宣传照已经流晒口水,一有机会就即刻过嚟试!🤤🫕 期间限定 ~ 北海道红豆火锅 (每日15:00-22:00限量提供) $158💯 评分:🌕🌕🌕🌕🌕 (5/5)💬 冇错~就系佢喇!咁正嘅冬季日式茶点梗系唔可以错过啦!有姜饼人、迷你冬甩、最中饼、白玉、抹茶白玉、迷你牛角窝夫、年糕同士多啤梨,直接食又得,搭配红豆汤了不得!火锅送到埋嚟先点蜡烛,全程都keep住暖笠笠~红豆汤入面有好多红豆,粒粒煮到软腍腍,入口即溶~而且甜味啱啱好,食完成个火锅都唔会觉得好腻或者饱得滞~咁耐冇去日本旅行,竟然喺香港食到咁完美嘅红豆火锅,实在令人觉得好满足,真系太幸福啦!😍🍔 炸虾青苹果叉烧蛋黄酱汉堡配薯条 $148💯 评分:🌕🌕🌕🌕🌑 (4/5)💬 大大份新鲜整好,出住烟咁攞过嚟㗎~块蕃茄超厚又好juicy,炸虾味唔算太出,但食落冇想像中咁油㗎!汉堡嘅足料程度系包你一啖咬唔晒,要用刀叉切开慢慢食~薯条炸得非常通透,条条都脆卜卜!样样嘢食加埋又几夹,整体亦都十分之好味!😋唔知大家钟唔钟意或者有冇机会食到,有好嘢食一定同大家分享,等大家随时都可以望梅止渴!真心推爆北海
💯 评分:🌕🌕🌕🌕🌕 (5/5)
北海道红豆火锅
💯 评分:🌕🌕🌕🌕🌑 (4/5)
炸虾青苹果叉烧蛋黄酱汉堡配薯条