2019-05-18 484 浏览
自从好耐之前R君发现左呢度,我地每隔一排就会黎呢到食饭,基本上d主食已经食过哂,同埋好多都好食。入面得三张枱,几个bar枱位,出面可以开多两张枱。每次都系食定食,即一品料理加$30转定食,有珍珠米、味噌汤、冻豆腐同茶。今次我唔叫定食喇,我地share一个定食加串烧。虽然我地无叫,但老细好醒拎多set碗筷俾我地😂 蒜香杂菌炒野菜定食:今次咸左d,蒜味重左,但都好食盐烧鸡脾菇:好软,好juicy左至右:蜜糖鸡肉😋、酱烧猪颈肉、豚肉车厘茄系每次必叫!豚肉厚度适中,车厘茄好多汁,配搭一流!鸡肉都好好味🤤金菇肥牛卷:肥牛不错,但金菇有d实所谓人怕出名,猪怕肥。之前间舖上左饮食杂志后,惊会多左好多人。事实上个排食过一次真系排左好耐队🤦🏻‍♀️但直到依家质素仍保持水准👍🏻

蒜香杂菌炒野菜定食:
今次咸左d,蒜味重左,但都好食

盐烧鸡脾菇:好软,好juicy

左至右:
蜜糖鸡肉😋、
酱烧猪颈肉、

金菇肥牛卷:肥牛不错,但金菇有d实

• 豚肉车厘茄
  • 蜜糖鸡肉